FUTURE Z 4.4 FG/AG Jr-orange

€45,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen

Stijl profiel
FUTURE Z – MAAK ZE GEK
De geavanceerde FUTURE Z is adaptiever en comfortabeler dan ooit en is een vooruitstrevende en explosieve schoen voor spelers die het spel vormgeven naar hun visie en vaardigheid.
Je hoeft je veters niet aan te trekken om de pasvorm vast te houden. De FUZIONFIT+-technologie van de tweede generatie past zich aan de vorm van je voet aan om je de perfecte balans te bieden tussen ondersteuning en flexibiliteit in elk van de belangrijkste zones, wat zorgt voor een optimale pasvorm en prestaties, met of zonder veters.
De lichtgewicht en reactieve buitenzool van het Dynamic Motion System brengt je energie rechtstreeks over op het veld en biedt superieure tractie voor explosieve bewegingen in meerdere richtingen.
Advanced Creator Zones zijn strategisch gepositioneerd in de voorvoet voor een uitzonderlijk balgevoel en balcontrole op hoge snelheid.
Zool
Lichtgewicht Dynamic Motion System-buitenzool biedt bewegingsvrijheid en ondersteuning voor dynamische bewegingsveranderingen. Geschikt voor gebruik op zowel stevige natuurlijke ondergronden als kunstgras (4G).
Bovenste
Zacht en lichtgewicht bovenwerk brengt je dichter bij de bal. Creator Zones bieden superieur balgevoel in belangrijke contactzones voor baanbrekend balgevoel en dribbelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen