Princess Premium 7 Star SG9-LB

€219,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 7-14 dagen

De Princess Premium 7 STAR is al jaren de nummer 1 keuze van vele Princess ambassadeurs als Thierry Brinkman (NL), Jorrit Croon (NL) en Austin Smith (SA). De 95% activated carbon technology genereert een optimale mix tussen maximale POWER, FEEL en WEIGHT. Daarnaast is de PREMIUM serie voorzien van een geperforeerde PU grip met daardoor EVA foam laag voor extra demping.

De SG9-LB (Low Bow) curve in combinatie met de vernieuwde maxi haak zorgen voor optimale controle en maken de 3D-skills nog eenvoudiger.
De SGX-ELB (Extreme Low Bow) curve in combinatie met de vernieuwde dunne krul maken deze stick uitermate geschikt voor de optimale strafcorner, het geven van hoge ballen en maken de 3D-skills nog eenvoudiger.
De MB (Mid Bow) curve is uitermate geschikt voor een allround speelstijl en draagt bij aan een nauwkeurige passing.
De DF (Dragflick) curve beschikt over een unieke kromming op de juiste positie en heeft daarnaast een speciale uitsparing in de shaft. Deze ingredienten samen zorgen voor de optimale mix voor de ideale sleeppush stick. Met deze kromming haal je het maximale rendement uit je sleeppush.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen