Snorkel Set Senior Siliter

€17,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen

Zwemmen tussen vissen en kreeftjes of zoeken naar schelpen op de zeebodem? Of je nu gaat snorkelen in exotische wateren of aan de Nederlandse kust in Scheveningen, het water heeft geen geheimen meer voor jou. Met deze snorkelset van Tunturi blijf je op een natuurlijke manier ademen langs je mond.

Mooie pasvorm
Een duikbril die je makkelijk opzet? Deze bril sluit mooi aan rond de ogen en rond het hoofd, dankzij het flexibele siliter materiaal. Aan de zijkanten zitten handige snel-verstel gespen: je zet de bril los op, je drukt de knopjes in, trekt de strap aan en daarna laat je de knopjes terug los. Ziezo: de bril zit goed. Ook onder water werkt dit mechanisme. Daarnaast heeft de bril veilig gehard glas en de dikke rand voorkomt beschadiging.

Geen spatwater
De snorkel heeft een anatomisch gevormd mondstuk. De schuine vorm en het spatwaterdopje aan de bovenkant verminderen de kans dat er water in de snorkel komt. Gebeurt dit toch, dan blaas je via het waterloosventiel onderaan de snorkel het water weg. Met de clip bevestig je de snorkel eenvoudig aan de bril.

De voordelen van de Tunturi Snorkelset
- Flexibel siliter materiaal
- Snel-verstel gespen aan de zijkant
- Snorkel met uitblaasventiel
- Anti-spatwater snorkel
- Easy-connect clip aan snorkel
- Blisterverpakking om netjes op te bergen

Verken de wereld onder water. Ga voor het Tunturi Snorkelset voor volwassenen.

Overzicht specificaties
○ Afmetingen: L: 46 cm B: 9 cm H: 21 cm
○ Gewicht: 551 g
○ Materiaal: siliter / PVC / polycarbonaat
○ Kleur: blauw

0 sterren op basis van 0 beoordelingen