ULTRALIGHT CALF SLEEVES DAMES-carbon whi

€34,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen

Een recordtijd neerzetten, je goed voelen en er ook nog goed uitzien – dat alles bieden de Ultralight Compression Calf Sleeves voor dames. Dankzij het dunne, extra lichte en ademende materiaal overtuigen ze ook bij hoge temperaturen. De sleeves verbinden doeltreffende compressie met een onbekommerd, zomers draagcomfort.

Geoptimaliseerde werking van de spieren dankzij betere doorbloeding

Voor een goede functie van de spieren is het essentieel dat voedingsstoffen snel toegevoerd worden en lactaat (melkzuur) snel afgevoerd wordt. De Ultralight Compression Calf Sleeves voor dames zijn daarvoor optimaal. De medi compressie verbetert de bloedsomloop en vergroot je energiepotentieel. Zo heb je meer kracht en uithoudingsvermogen wanneer je dat het meest nodig hebt.

Verminderde spiertrillingen voor meer power

Maar de Ultralight Compression Calf Sleeves voor dames hebben nog een ander positief effect: Ze gaan ongewenste trillingen van de spieren tegen die onnodig energie verslinden. Het resultaat: Nog meer power tijdens het lopen die je ondersteunt op weg naar nieuwe records. Bovenal zorgt het compressie-effect voor een fantastisch gevoel zodat je met meer motivatie en pleziert traint.

Je goed voelen en meer presteren bij zomerse temperaturen

Het bijzonder dunne, lichte en ademende materiaal zorgt voor een sportieve stijlvolle look en een perfect draagcomfort, ook bij warme temperaturen. De ingewerkte carbonvezels maken het weefsel bijzonder houdbaar en zorgen voor stabiliteit.

Verhoog je performance met de Ultralight Compression Calf Sleeves voor dames en geniet van een buitengewoon draagcomfort in de zomer!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen