GT-2000 12-Heren-FRENCH BLUE/BRIGHT YELLOW

€160,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-10 dagen

De GT-2000 12 biedt de juiste ondersteuning om soepel en ontspannen hard te lopen. Het is de meest comfortabele versie van deze schoen en de beste keuze als je op zoekt bent naar wat meer loopondersteuning.

De 3D GUIDANCE SYSTEM technologie van de schoen helpt bij de plaatsing van je voet en duwt je op een natuurlijke manier vooruit, voor extra stabiliteit. Bovendien zorgen de PureGEL technologie en het zachte FF BLAST PLUS schuim voor extra comfort tijdens het hardlopen.

Wat maakt de GT-2000 12 zo comfortabel?

  • 3D GUIDANCE SYSTEM technologie biedt extra ondersteuning door je voet op een natuurlijke manier naar voren te richten tijdens het hardlopen.
  • De nieuwe PureGEL technologie zorgt voor een zachter gevoel en betere schokdemping, waardoor de impact op je gewrichten minder wordt en jij comfortabel kunt trainen.
  • FF BLAST PLUS ECO schuim zorgt voor een zachtere landing en extra demping, zodat ook lopen op hardere ondergronden aangenaam blijft.

Wat maakt de GT-2000 12 nog meer tot een geweldige keuze?

Deze schoen is ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning. We hebben de schoen uitgebreid getest en geperfectioneerd in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De GT-2000 12 heeft extra technische eigenschappen om je te ondersteunen tijdens je runs. Hieronder lees je meer over de technologie en eigenschappen van de schoen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen