SOLUTION SPEED FF 2 CLAY-STEEL BLUE/HAZARD GREEN-Heren

€150,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-10 dagen

Onze SOLUTION SPEED™ FF 2 Clay-schoen is het snelste model in het ASICS-tennisassortiment en helpt spelers om hun territorium op de baan uit te breiden. Deze schoen combineert betere stabiliteit en een flexibele pasvorm en is een aanbevolen keuze voor atleten die graag sneller voorop lopen.
SOLUTION SPEED™ FF 2 Clay-model heeft een PU (polyurethaan)-applicatie op het bovenwerk voor ondersteuning, flexibiliteit en een betere pasvorm. Door de DYNAWRAP-technologie in het veteroogje toe te passen zorgt deze applicatie voor meer stabiliteit in de voorvoet tijdens zijbewegingen. Bovendien wordt sockliner gemaakt met een verfproces dat het waterverbruik met 33% vermindert en de koolstofuitstoot met ongeveer 45%.
TWISSTRUSS™-technologie in de tussenzool helpt spelers die regelmatig van de baseline naar het net bewegen door hun snijbewegingen en snelle overgangen te verbeteren. Een hogere versnelling tussen de stops en de sprints; deze schoen is uitstekend geschikt voor sporters die snel bij de bal willen komen en meer tijd hebben om hun slag met veel tempo te plannen.
We erkennen de eerste stap meestal de belangrijkste stap tijdens een wedstrijd is en daarom hebben we deze schoen ontworpen met een betere tractie in de hiel, voorvoeten teensectie op gravel
De SOLUTION SPEED™ FF 2 Clay schoen combineert een dempingssysteem met een ondersteunend en flexibel bovenwerk en is een uitstekende keuze voor tennissers die hun grondgebied willen uitbreiden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen