NETBURNER BALLISTIC FF 3-Heren-WHITE/GUNMETAL

€130,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-10 dagen

De NETBURNER BALLISTIC™ FF 3 indoorschoen biedt fantastische flexibiliteit voor snellere overgangen en energiekere reacties. Met zijn lichte gewicht en flexibele ontwerp is de schoen ideaal voor bliksemsnelle spelers die naadloos en eenvoudig in elke richting willen bewegen.

De TWISTRUSS™ technologie van de schoen geeft je dankzij het lichtere gewicht en de strategische plaatsing meer flexibiliteit, waardoor je sneller bent in de zaal. Bovendien zorgt de X GUIDANCE™ technologie voor extra flexibiliteit om snel in alle richtingen te bewegen, terwijl de FLYTEFOAM™ technologie meer ondersteuning biedt om sneller te reageren.

Wat maakt de NETBURNER BALLISTIC™ FF 3 zo snel?

  • De TWISTRUSS™ technologie geeft je dankzij het lichtere gewicht en strategische plaatsing meer flexibiliteit en snelheid.
  • De X GUIDANCE™ technologie maakt flexibele bewegingen in alle richtingen mogelijk om snel uit de startblokken te schieten en naadloos van beweging te veranderen.
  • Met de FLYTEFOAM™ technologie in de tussenzool van de schoen geniet je bovendien van extra comfort en snellere reacties.

Welke andere eigenschappen maken de NETBURNER BALLISTIC™ FF 3 zo bijzonder?

Deze schoen is ontworpen met het oog op flexibiliteit en snelheid. We hebben de schoen urenlang getest en geperfectioneerd in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De NETBURNER BALLISTIC™ FF 3 indoorschoen heeft features die je tijdens je spel ondersteunen, zoals beschreven onder 'Technologie en eigenschappen'.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen