SOLUTION SPEED FF 2 CLAY-CLEAR BLUE/LIGHT INDIGO-Dames

€150,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-10 dagen

Onze SOLUTION SPEED™ FF 2 Clay-schoen is het snelste model in het ASICS-tennisassortiment en helpt spelers om hun territorium op de baan uit te breiden. Deze schoen combineert betere stabiliteit en een flexibeler pasvorm, en is een ideale keuze voor atleten die op zoek zijn naar een sneller tempo om de bal voor te zijn

.

Het SOLUTION SPEED™ FF 2 Clay-model is voorzien van PU (polyurethaan) op het bovenwerk dat helpt om een betere ondersteuning, flexibiliteit en een verbeterde pasvorm te bieden.

Door de DYNAWRAP-technologie te implementeren bij de veterogen, helpt deze toepassing om meer stabiliteit in de voorvoet te bieden tijdens zijwaartse bewegingen.

TWISSTRUSS™-technologie in de tussenzool helpt spelers die regelmatig van de basislijn naar het net gaan door hun snijbewegingen en snelle overgangen te verbeteren.

 

Een hogere versnelling tussen de stops en de sprints; deze schoen is uitstekend geschikt voor sporters die snel bij de bal willen komen en meer tijd hebben om hun slag met veel tempo te plannen.

Aangezien de eerste stap meestal de belangrijkste stap is om een punt te scoren, hebben we deze schoen ontworpen om betere tractie in de hiel, de voorvoet en het teengedeelte te bieden op gravelbanen.

De SOLUTION SPEED™ FF 2-schoen combineert een responsief dempingssysteem met een meer ondersteunende bovenwerk en een verbeterde flexibiliteit, en is daarmee een uitstekende keuze voor tennisatleten die hun grondgebied willen uitbreiden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen