Vision Aero Racket - Power - Blue - Orange

€199,99 €149,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 1-2 dagen

De Vision padelbats hebben zich door de jaren van ons bestaan ​​bewezen als een uitstekende keuze voor beginnende en gevorderde spelers. Het Vision Aero-assortiment neemt deze traditionele vormen en introduceert ze in het Snap®-schuim en de constructie met een hoger koolstofgehalte om een ​​lichtere variant te creëren. Deze traditionele vormen bieden een geweldige balans tussen alle noodzakelijke facetten van het spel, ideaal voor beginnende tot gevorderde spelers.

De Vision Aero-Power in Blauw Oranje was de oorspronkelijke vorm die door onze gesponsorde spelers werd gebruikt. Dit is de vorm die we als basis hebben gebruikt voor de ontwikkeling van onze nieuwe Power Frame-vormen. Het is een traditionele druppelvorm met een powerbar die iets meer stabiliteit en stijfheid biedt dan traditionele druppelvormen.

Het balansmiddelpunt ligt iets meer richting de kop van de vleermuis vanwege de druppelgeometrie. Het Snap®-schuim geeft dit racket zijn specifieke gevoel. De hele filosofie van dit schuim is om spelers te helpen de bal met zo min mogelijk inspanning over het net te krijgen, en je zult niet teleurgesteld worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen