Wandelstok Telescopisch Verstelbaar Alu • Nordic Walking •

€29,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (7)
Levertijd: 1-2 dagen

Nordic walking is een perfecte manier om je hele lichaam te activeren en de juiste stokken zijn een essentieel onderdeel. Nordic walking stokken zorgen ervoor dat er met een relatief laag inspanningsniveau een hoog rendement wordt behaald. Deze aluminium wandelstokken van Abbey zijn zo ontworpen dat ze alle belangrijke elementen van nordic walking stokken combineren.

Het is belangrijk dat de stokken de juiste lengte hebben om de juiste steun en stabiliteit te bieden. Zo zijn de Abbey Nordic Walking stokken 2-delig en verstelbaar van 86 tot 140 cm. De trekking stokken zijn gemaakt van lichtgewicht, duurzaam aluminium met een rotatievergrendeling zodat je de stokken eenvoudig op de gewenste lengte kunt afstellen.

De handvatten zijn anatomisch gevormd en gemaakt van rubber voor een extra comfortabele grip. De gepolsterde, verstelbare neopreen polsbanden met klittenband zijn onmisbaar tijdens het wandelen, dankzij deze straps kun je de stokken loslaten en weer vastpakken zonder dat ze vallen. Met de punt van de stok krijg je goede grip en kun je jezelf voorwaarts duwen. De verwisselbare doppen zorgen voor slipvastheid en grip op de hardere ondergronden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen