BLAST FF 3-Heren-FRENCH BLUE/WHITE

€150,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen

De BLAST™ FF 3 indoorschoen biedt ultieme stabiliteit en controle, zodat je geen enkel moment je aandacht verliest tijdens het spel. Door het ontwerp van de schoen voel je je sterker en stabieler wanneer je van richting verandert en zijwaartse bewegingen maakt, zonder dat dit ten koste gaat van het superieure comfort.

De TURNTRUSS™ technologie van deze schoen is strategisch geplaatst om je extra stabiliteit te geven wanneer je draait in de zaal. De dikte van de FLYTEFOAM™ Propel technologie biedt comfort, maar geeft je tegelijkertijd meer controle door een beter contact met de zaal. Het MONO-SOCK™ bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm om je voeten optimaal te ondersteunen.

Hoe zorgt de BLAST FF™ 3 indoorschoen voor meer stabiliteit en controle?

  • De TURNTRUSS™ technologie is strategisch geplaatst om je extra stabiliteit te geven wanneer je draait in de zaal.
  • De dikte van de FLYTEFOAM™ Propel technologie in de tussenzool van de schoen geeft je meer controle en biedt tegelijkertijd comfort.
  • Het MONO-SOCK™ bovenwerk biedt een comfortabele pasvorm voor optimale ondersteuning tijdens je spel.

Welke andere eigenschappen maken de BLAST FF™ 3 zo bijzonder?

Deze schoen is ontworpen met het oog op stabiliteit en controle. We hebben de schoen urenlang getest en geperfectioneerd in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De BLAST FF™ 3 indoorschoen heeft extra features die je tijdens je spel ondersteunen, zoals beschreven onder 'Technologie en eigenschappen'.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen