Lightweight Mesh Skull Cap Zwart ONE SIZE

€10,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 1-2 dagen

De Skull Cap Mesh is de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar bescherming tegen de zon en vochtregulerende eigenschappen tijdens zomerse ritten. De pet is gemaakt van 100% Mesh, waardoor de luchtstroom vrij door de pet kan circuleren en je hoofd koel blijft, zelfs op de warmste dagen.

Deze zomerpet biedt ook uitstekende vochtregulatie en absorbeert zweet van het hoofd, waardoor je hoofd droog en comfortabel blijft tijdens lange ritten. De dunne laag tussen de helm en het hoofd voelt licht aan en zorgt voor extra comfort.

Met de Skull Cap Mesh kun je vol vertrouwen op pad gaan, wetende dat je hoofd beschermd is tegen de zon. De pet beschermt je gezicht en nek tegen de schadelijke stralen van de zon en voorkomt verbranding van de huid. Bovendien zorgt het materiaal van de pet voor een snelle droging, waardoor je de pet gemakkelijk kunt wassen en snel weer kunt gebruiken.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een recreatieve fietser, de Skull Cap Mesh is de ideale keuze voor al je zomerse fietstochten.

Onze inzet voor een beter milieu komt tot leven met Green-R. Op weg naar een groenere wereld omarmen we stap voor stap de verduurzaming van ons productieproces. Dit kledingstuk maakt deel uit van deze reis. Geniet van duurzame sportkleding en help onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst. Enjoy the distance Green-R. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen