SKY ELITE FF 2-Heren-ILLUSION BLUE/WHITE

€160,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-10 dagen

De superieure demping van de SKY ELITE™ FF 2 indoorschoen geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. De schoen biedt je alles wat je nodig hebt om hoger te springen en zachter te landen.

De nieuwe TWISTRUSS™ technologie is strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat je hoger kunt springen, maar biedt het nodige comfort om vol vertrouwen te spelen en zacht te landen. Dankzij de superieure demping van de FLYTEFOAM™ Propel technologie geniet je van een zachtere landing, terwijl de GEL™ technologie in de achtervoet maximale schokdemping biedt om de impact op je gewrichten te verminderen.

Hoe helpt de SKY ELITE™ FF 2 indoorschoen je om hoger te springen en zachter te landen?

  • De TWISTRUSS™ technologie is strategisch geplaatst voor een grotere sprongkracht, zodat je hoger kunt springen.
  • De FLYTEFOAM™ Propel technologie in de tussenzool van de schoen biedt superieure demping, zodat je elke keer zacht landt.
  • De GEL™ technologie in de achtervoet biedt maximale schokdemping om de impact op je gewrichten te verminderen, zodat je kunt blijven spelen en comfortabel kunt landen.

Welke andere eigenschappen maken de SKY ELITE™ FF 2 zo bijzonder?

Deze schoen is ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. We hebben de schoen urenlang getest en geperfectioneerd in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De SKY ELITE™ FF 2 indoorschoen heeft extra features die je tijdens je spel ondersteunen, zoals beschreven onder 'Technologie en eigenschappen'.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen